Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Υποχρέωση που βγήκε με ωραίο τρόπο για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας ήταν έργο Γιοβάνοβιτς και στάθηκε στη σωστή εντός έδρας νοοτροπία της ομάδας.

Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός χθες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, χάρη και στην… επιδραστικότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολόγιάννης.

«Ήταν μια υποχρέωση που βγήκε στον Παναθηναϊκό. Βγήκε με ωραίο τρόπο, οι ποδοσφαιριστές το είδαν όπως έπρεπε και αυτό είναι έργο Γιοβάνοβιτς. Τους έπεισε ότι ήταν ένα ματς πρωταθλήματος και το καθάρισαν από το ημίχρονο. Η Καρδίτσα είχε και απουσίες βέβαια, δεν μπορούμε να σταθούμε παραπάνω στη νίκη. Δείχνει μια σωστή νοοτροπία ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο την οποία πρέπει να αρχίσει να δείχνει και εκτός έδρας για να προχωρήσει. Τα περισσότερα ματς στη Λεωφόρο τα παίρνει, ή αν δεν το κάνει παίζει στρωτό ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε κι αυτή να παίξει ποδόσφαιρο χθες αντί να «καταστρέψει», αναγνωρίζοντάς της το.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, με την εμφάνισή του, ο Βιτάλ δείχνει να επανέρχεται, ενώ έκανε ειδική μνεία και σε Αϊτόρ-Καρλίτος που επίσης ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x