Stoiximan Super League

Συζήτησαν για όλα παίκτες και Κωστένογλου

Μια συζήτηση για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και για την ενότητα που πρέπει να επιστρέψει στο σύνολο είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Νίκος Κωστένογλου.

Τους τρόπους που θα αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της ομάδας αναζητούν στην ΑΕΚ.

Στην επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, έπειτα από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Κωστένογλου συζήτησε για περισσότερη από μιάμιση ώρα μαζί τους, ώστε να βρουν όλοι μαζί τη λύση.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Πρέπει να συζητήσουμε ότι μας ενοχλεί. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει να το λύσουμε όλοι μαζί. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Να τον παίρνει από το χέρι και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται» ήταν τα λόγια του 59χρονου προπονητή.

Τον λόγο φυσικά πήραν και οι παίκτες, που με της σειρά τους μίλησαν για όλα όσα τους απασχολούν. «Ό,τι πρόβλημα υπάρχει πρέπει να το λύσουμε εδώ μέσα. Είναι θέμα αποδυτηρίων. Δυστυχώς δεν παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Πρέπει να αλλάξει άμεσα», είναι κάποιες από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν, όπως επίσης και η εξής διαπίστωση:

«Τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα η δύναμή μας ήταν τα αποδυτήρια. Τότε ήμασταν μια γροθιά, ήμασταν οικογένεια. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Ο προσωπικός εγωισμός είναι πάνω από την ομάδα. Δεν είμαστε ενωμένοι. Και όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα υπήρχαν οι προσωπικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες του καθενός, όμως κανείς δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Αυτό το έχουμε χάσει, δεν ισχύει. Και αν δεν το αλλάξουμε θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση και εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x