Super League 2

Τα βάζουν με τον... εαυτό τους στον Απόλλωνα

Ο αποκλεισμός-σοκ από τον Αιολικό έχει χτυπήσει ως καμπανάκι στον Απόλλωνα. Μεγάλη απογοήτευση και εκνευρισμός για την κακή απόδοση στην ομάδα, βλέπουν το ματς στα Χανιά ως ευκαιρία για ανασύνταξη

Παρότι η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με μια... τριάρα κόντρα στον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν συνεχίστηκε ανάλογα.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τον Αιολικό στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που έχει πικράνει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το κλίμα ήταν... βαρύ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Μυτιλήνη και άπαντες τα έβαζαν με τους εαυτούς τους. Όχι μόνο για την ήττα και τον αποκλεισμό αλλά κυρίως για την εμφάνιση που ήταν κάκιστη. Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό πως ο Απόλλων δημιούργησε ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες κόντρα σε έναν πολύ υποδεέστερο αντίπαλο, με την έλλειψη ρυθμού λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος να είναι εμφανέστατη.

Ωστόσο, αυτό το πρώτο... καμπανάκι που χτύπησε στον Απόλλωνα ίσως και να λειτουργήσει για καλό. Τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν να έχουν... πεισμώσει.

Πλέον, έχουν το δυσκολο εκτός έδρας ματς με τα Χανιά και το βλέπουν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλουν αντίδραση, να πάρουν το τρίποντο και να δείξουν πως ότι συνέβη στο Κύπελλο ήταν μια πολύ κακή παρένθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x