Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για τα άκρα της «ερυθρόλευκης» άμυνας

Πώς οι υποθέσεις του Τσιμίκα και του Ελαμπντελαουί επηρεάζουν το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα και του Ομάρ Ελαμπντελαουί θα κρίνουν τις κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση μπακ στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Πειραιώτες έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον Έλληνα μπακ-χαφ πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, με το παιχνίδι της Γουλβς ή όπου φτάσει η ομάδα στο Europa League.

Η Νις είναι η τελευταία ομάδα που έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο, δίνοντας μέχρι 12 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του (αν και τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για τα 4 ή 8 εκατ. ευρώ). Η Νάπολι, από την πλευρά της, έχει φτάσει μέχρι τα 14 εκατ. ευρώ, αλλά τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν με το… μπάσιμο της Μονακό ή της Λάτσιο που δεν έχουν κάνει επίσημα την κίνησή τους.

Σε περίπτωση που πουληθεί ο Τσιμίκας, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός βασικού μπακ-χαφ, αφού ο Κούτρης θα επιστρέψει στις προπονήσεις από Σεπτέμβριο και οι Γκασπάρ-Τοροσίδης δεν είναι καθαρόαιμοι αριστερό οπισθοφύλακες.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσφορά του (κοντά στις 800.000 ευρώ) στον Ελαμπντελαουί, αλλά την ίδια στιγμή έχουν σταντ μπάι διάφορες περιπτώσεις παικτών (όπως ο Μουφί ή ο Καλουλού) για να καλύψουν ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x