Stoiximan Super League

Τα φώτα στο Καραϊσκάκη και στην… σκιά του!

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη να ξεχωρίζει, όμως τα άλλα τρία παιχνίδι δεν μένουν στη σκιά τους.

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας πέρασε από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του επί του Βόλου για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ούτως ώστε να γνωρίζει αν θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μόνος πρώτος ή αν οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στην πρώτη θέση.

Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 3 το μεσημέρι, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σημαντική για εκείνους νίκη μέσα στην έδρα του Ατρόμητου και να… προσπεράσουν τους «βυσσινί» στη βαθμολογία. Χωρίς τους Ινσούα και Γιόχανσον καταστρώνει τα πλάνα του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος αναμένεται να εμπιστευτεί τη «συνταγή» του Περιστερίου.

Ιδιαίτερα κρίσιμο θεωρείται το παιχνίδι Ατρόμητος-Πανιώνιος. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία νίκη… βάλσαμο μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το «τρίποντο» για να… ξεχρεώσουν την ποινή των έξι βαθμών που είχαν τιμωρηθεί για τη μη αδειοδότησή του.

Το επόμενο ματς της ημέρας είναι εκείνο του Άρη με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν σημαντική νίκη στην Ξάνθη και τώρα θέλουν ν συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο για να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες έχουν μόλις δύο ισοπαλίες και ψάχνουν στην 8η αγωνιστική την πρώτη τους νίκη!

Το… κυρίως όμως είναι το απόγευμα, στις 19:30, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα με αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ η «Ένωση» την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει το Βόλο μέσα στη Ριζούπολη.

Μόνο ο Μπενζιά έμεινε εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες, ενώ δεν υπολογίζονται οι γνωστοί Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Βαλμπουενά.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ο Μάνταλος δεν κατάφερε να είναι στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε και ο Χουλτ μαζί με τον Κλωναρίδη και ο κ. Κωστένογλου καλείται να βρει λύσεις για να πάρει μεγάλο «διπλό» η ομάδα του στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

fff

Η επόμενη (9η) αγωνιστική
9

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x