Stoiximan Super League

Τα… καψουροτράγουδα των αθλητών για του Αγίου Βαλεντίνου (video)

Δείτε αθλητές που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα να δίνουν… πόνο και να τραγουδούν για τις «καλές» τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Το κλάμα (από τα γέλια) ρέει… άφθονο!

Μπορεί να είναι ολόκληροι… μαντράχαλοι, αλλά ο… πόνος τους είναι μεγάλος!

Αθλητές που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα τραγουδούν για τις «καλές» τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η υπόθεση έχει πολύ… κλάμα (από τα γέλια φυσικά!).

Το πρόγραμμα ανοίγει ο Αμρ Ουάρντα του Ατρόμητου, ο οποίος τραγουδάει για το «μελαχρινάκι» που τον πότισε… φαρμάκι. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνουν οι Κωνσταντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τζέιμς Γκιστ και Κένι Γκάμπριελ του Παναθηναϊκού Superfoods, που λένε… Καλησπέρα στο μωρό τους.

Μετά, οι παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντελρόι Τζέιμς και Δημήτρης Μαυροειδής καλούν την… άτιμη να «γυρίσει πίσω» γιατί η φωνή τους σπάει… σίδερα, ενώ οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου τραγουδούν για εκείνη που δίνει… δικαιώματα τα ξημερώματα.

Το πρόγραμμα κλείνει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, Λίνο Χρυσικόπουλο, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς και Δημήτρη Κατσίβελη, οι οποίοι δίνουν τη συμβουλή: «Άστην να λέει»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x