Super League 2

Τα πάντα κρίνονται από την... κατηγορία στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν γνωρίζουν ακόμη την κατηγορία που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. Έχουν κάνει επαφές με προπονητή και παίκτες, αλλά όλα μπαίνουν στον... πάγο μέχρι τουλάχιστον τη Δευτέρα.

Με αγωνία περιμένουν στον Απόλλωνα Σμύρνης να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά. Το επικρατέστερο σενάριο φέρνει την Ελαφρά Ταξιαρχία στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο νεότερα θα έχουμε πιθανότατα την Δευτέρα που θα συζητηθεί και ίσως υπάρξει απόφαση από την ΕΠΟ για αναδιάρθρωση ή όχι στην Super League 1.

Κάπως έτσι, αυτό το θέμα... τρενάρει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης για τη νέα σεζόν, παρότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που φαίνεται και από ορισμένες επαφές που έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές κυρίως από το εξωτερικό. Όπως και από τους παίκτες με τους οποίους γίνονται διερευνητικές επαφές και αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του εκάστοτε πρωταθλήματος. Στην δεύτερη κατηγορία, τότε θα... ψαχτούν στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Η συμμετοχή, πάντως, στη Super League 1 ίσως να επιφέρει ορισμένες επιστροφές στη Ριζούπολη αλλά και να γίνει... στέγη για παίκτες που έχουν εμπειρία από την Ελλάδα. Όπως ο Παναγιώτης Κόρμπος, η περίπτωση του οποίου βέβαια είναι δύσκολη, ο Βαλεντίνος Βλάχος και ο Αμπιόλα Ντάουντα, που είναι ένας από τους στόχους για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Το όνομα τού Γιάννη Μανιάτη κρατήστε το, επίσης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x