Αγγλία

Τα πιο δύσκολα και κρίσιμα σημεία στο πρόγραμμα της Λίβερπουλ

Οι «κόκκινοι», είναι εκείνοι που θα ανοίξουν την αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Premier League, φιλοξενώντας στο «Άνφιλντ» τη Νόριτς που πήρε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αν και το ξεκίνημα είναι εξαιρετικό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στη χρονιά που πλέον θα μπει σαν... αυτοσκοπός η κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπάρχουν συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που θα χρειαστούν ειδική διαχείριση με απανωτά πολύ σημαντικά ματς, τα οποία ενδεχομένως να καθορίσουν τα πράγματα στην διεκδίκηση του τίτλου...

Οι «κόκκινοι», είναι εκείνοι που θα ανοίξουν την αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Premier League, φιλοξενώντας στο «Άνφιλντ» τη Νόριτς που πήρε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλήτρια της Championship.

Η έδρα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί για πρώτη φορά την ομάδα μετά την κατάκτηση του Champions League κι ενώ το ξεκίνημα είναι αρκετά βατό (με τα «καναρίνια», αλλά και τις Σαουθάμπτον, Άρσεναλ και Μπέρνλι), υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία τα οποία θα ζορίσουν αρκετά το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Από τα μέσα του Οκτώβρη μέχρι και τις αρχές του Νοέμβρη, η Λίβερπουλ θα παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (19/10), στα ... καπάκια θα φιλοξενήσει την Τότεναμ (26/10) και έπειτα στις 9 του Νοέμβρη θα κοντραριστεί με τη μεγάλη της αντίζηλο στη διεκδίκηση του τίτλου, Μάντσεστερ Σίτι, εντός έδρας.

Μέσα στον Δεκέμβρη θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Κατάρ για την αναγκαστική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων λόγω και του θριάμβου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ, στις 11 Ιανουαρίου του 2020 υπάρχει και νέο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Εκείνη η περίοδος θα είναι αρκετά κρίσιμη για την πορεία που θα σημειώσουν οι «κόκκινοι» στην απόπειρα που θα κάνουν – ακόμα μια τα τελευταία χρόνια – για την επιστροφή στην κορυφή της Premier League για πρώτη φορά από το 1990, ενώ, υπάρχουν τρία ντέρμπι, τα δυο εκ των οποίων απανωτά, στο φινάλε της αγωνιστική περιόδου.

Στις 4 του Απρίλη είναι το δεύτερο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad», ενώ, στις 2 και τις 9 Μαΐου η Λίβερπουλ θα παίξει με τις Άρσεναλ και Τσέλσι. Αν η τελική ευθεία πάρει τέτοια κρισιμότητα όπως και την περασμένη σεζόν, τότε το πρόγραμμα αυτό δεν ευνοεί καθόλου το κλαμπ του λιμανιού...

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x