Super League 2

Τα Χανιά… σόκαραν τον ΠΑΣ, «φρέναρε» τον Λεβαδειακό ο Καραϊσκάκης

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε νωρίς, είχε δοκάρι αλλά τα Χανιά έκαναν το 1-1 στο 93’ στα Γιάννενα και τον «κράτησαν» στο +7. Δεύτερος πέρασε ο Λεβαδειακός, παρά το 1-1 με τον Καραϊσκάκη, αλλά με ματς περισσότερο.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τα Χανιά, στους «Ζωσιμάδες», για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Αποτέλεσμα που διατήρησε τους γηπεδούχους στην πρώτη θέση και το +7 από τη δεύτερη θέση, αλλά με ματς περισσότερο…

Οι Ηπειρώτες πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Ανδρέου έκανε το λάθος μέσα στην περιοχή, έδωσε την δυνατότητα στον Κρίζμαν να κλέψει την μπάλα και τον Λεό να τη στείλει στα δίχτυα με σουτ από θέση μέσα αριστερά, στο 16’!

Μάλιστα ο ΠΑΣ είχε και δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Κρίζμαν για να αυξήσει το προβάδισμά του στην συνέχεια, ενώ ακολούθησε η μεγαλύτερη όλων, με το δοκάρι του Λώλη.

Με το… εύθραυστο 1-0 να διατηρείται, οι Κρητικοί απείλησαν στα τελευταία λεπτά με τους Βασιλείου και Κουσκουνά, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να έρθει η ισοφάριση…

Όταν ο Βρετός έκανε την ατομική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά και την… βοήθεια του δεξιού δοκαριού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Στο άλλο σημερινό ματς, Λεβαδειακός και ΑΕ Καραϊσκάκης ήρθαν επίσης ισόπαλοι με 1-1, στην Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στην εξάδα της βαθμολογίας και τα πλέι οφ για την άνοδο.

Οι Βοιωτοί που έτρεχαν ένα σερί πέντε σερί νικών πήραν το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με χτύπημα πέναλτι του Μάντζιου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση στο τέρμα του Χατζηστραβού στο ξεκίνημα της επανάληψης κι έτσι απέσπασαν τον βαθμό.

Η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή (31/01)
Κέρκυρα-Εργοτέλης 0-4
(30’, 47’, 71’ Έφορντ, 34’ Μπαράτα)

Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 4-0
(4’ Ανάκογλου, 15’, 32’ Μυτίδης, 83’ Μασούρας)

Κυριακή (02/02)
ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά 1-0
(16’ Λεό)

Λεβαδειακός-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1
(41’ πεν. Μάντζιος - 51’ Χατζηστραβός)

Δευτέρα (03/02)
Πλατανιάς-Απόλλων Πόντου (15:00)
Δόξα Δράμας-Απόλλων Σμύρνης (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x