Stoiximan Super League

Τάτσης: «Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Κρήτης- Περήφανος για την ομάδα μου»

Ως την καλύτερη διαφήμιση για το ποδόσφαιρο στην Κρήτη, χαρακτήρισε τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ομάδα του, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Τάτσης που είδε την ομάδα του να αγγίζει την επιστροφή στην Super League, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και δήλωσε υπερήφανος από όλη την πορεία της ομάδας του και το πώς κατάφερε να φτάσει στη διεκδίκηση της ανόδου: «Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αυτήν την διακύμανση του σκορ και με το τελευταίο γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σαν προπονητής αυτό που αισθάνομαι αυτήν την στιγμή είναι μεγάλη περηφάνια και μια πίκρα για το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Περηφάνια για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Όμως είμαι υπερήφανος για εδώ που φτάσαμε και για αυτό που δείξαμε. Όλη η Ελλάδα θαύμασε την ομάδα που φτιάξαμε».

Όσο για τον τρόπο προσέγγισης των δύο αγώνων, ο κόουτς του Πλατανιά, επισήμανε: Προσπαθήσαμε και στα δύο παιχνίδια να είμαστε επιθετικοί, να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ, να κλέψουμε μπάλες και μόλις τις πάρουμε να παίξουμε ελεύθερα. Το κάναμε και στα δύο παιχνίδια, ο ΟΦΗ πήρε ένα ψυχολογικό προβάδισμα με το 1-0, το θετικό είναι ότι δεν το βάλαμε κάτω, γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είχε δρόμο και το αποδείξαμε στην πορεία του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα, προηγήθηκε πάλι ο ΟΦΗ, συνεχίσαμε. Στο τέλος, μας μένει η πίκρα για το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ήταν δύο αγώνες διαφήμιση για το κρητικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θαύμασε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x