Stoiximan Super League

Τέλος ο Κάναντι – Ανακοινώνει Παντελίδη ο Ατρόμητος!

Στον Ατρόμητο αποφάσισαν να μη δώσουν άλλο χρόνο στον Νταμίρ Κάναντι και ενεργοποιούν τη συμφωνία με τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο κόντρα στον Άρη.

Τέλος χρόνου για τον Νταμίρ Κάναντι! Οι άνθρωποι του Ατρόμητου αποφάσισαν πως δεν μπορούν να δώσουν έξτρα χρόνο στον Αυστριακό τεχνικό και τελικά ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Στην ομάδα του Περιστερίου είχαν προετοιμαστεί για την αρνητική τροπή στην υπόθεση Κάναντι και από την περασμένη Τρίτη ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Έλληνα τεχνικό. Οι επαφές των δύο πλευρών οδήγησαν και σε συμφωνία, η οποία θα ενεργοποιηθεί μέχρι το μεσημέρι της ημέρας, εντός της οποίας θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Όσον αφορά τον Κάναντι, ο Αυστριακός δεν κατάφερε να βρει άκρη στο θέμα της αποζημίωσής του με τη Νυρεμβέργη, καθώς οι Γερμανοί από την στιγμή που κατάλαβαν πως ο πρώην τεχνικός της ομάδας έχει άλλη πρόταση στα χέρια του άλλαξαν στάση στις διαπραγματεύσεις και η ιστορία «κόλλησε».

Η τύχη πλέον φέρνει τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Ατρόμητου από το παιχνίδι με τον Άρη, όπου αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x