Stoiximan Super League

Τέλος ο Μητρόπουλος από τον Πανιώνιο

Οριστικό… διαζύγιο για Παύλο Μητρόπουλο και Πανιώνιο, με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα μέσο. Προς Ιταλία ο 25χρονος.

Ο Παύλος Μητρόπουλος αποτελεί, όπως αναμενόταν, παρελθόν για τον Πανιώνιο.

Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν πως είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον 25χρονο να περνάει από τα «κυανέρυθρα» γραφεία την Τετάρτη και να λύνει το συμβόλαιό του.

Πλέον, ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού Βόλου, Παναιτωλικού και ΑΕΚ, που παίζει από το 2014 στη Νέα Σμύρνη (30 συμ./2 γκολ), αναζητά ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και προσανατολίζεται προς Ιταλία μεριά, χωρίς, πάντως, να έχει κάτι επίσημο στα χέρια του.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παύλο Μητρόπουλο, τον οποίο θερμά ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Παράλληλα, ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φάνη Τζανδάρη απ' τον Ολυμπιακό, κάτι που είχαν κάνει από χθες οι «ερυθρόλευκοι»: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φάνη Τζανδάρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x