Stoiximan Super League

Τέλος ο Παράσχος από τον Αστέρα

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παράσχο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και επίσημα ο Γιώργος Παράσχος.

Με ανακοίνωσή τους, οι Αρκάδες γνωστοποίησαν ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό.

Κάτι που δεν εμπόδισε τον τελευταίο να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την ομάδα και να τονίσει ότι αδίκησε τον εαυτό της με το να παίζει τη σωτηρία της ως την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς.

Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί».


Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x