Στο γεγονός πως ο Απόλλων δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ματς... ζωής και θανάτου, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο της ομάδας για την υπόθεση σωτηρία, στάθηκε ο Μπάμπης Τεννές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπη Τεννέ:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη που θα μας έδινε καλύτερη προοπτική για την σωτηρία της ομάδας. Δεν έχω μεγάλο παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ. Με στεναχώρησε ότι δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις. Μια καλή πάσα ή μια γρήγορη σκέψη θα μας είχαν φέριε μπροστά στο σκορ. Δεν έχουμε επιλογή από το να προσπαθούμε αλλά όταν δεν κερδίζεις τέτοια ματς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Εάν δεν κερδίζουμε θα βρισκόμαστε πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ειπα στους παίκτες ότι δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί θα επεκταθώ και στο θέμα της διαιτησίας»
, είπε αρχικά.

Για την απόδοση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Μπάγιτς: «Ήταν πάρα πολύ καλός ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μάζεψε όλα τα στημένα, στο οποίο έχουμε και εμείς ευθύνη. Υπήρχαν όμως και πάικτες εκτός από τον τερματοφύλακα που... έβγαλαν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Είναι και δική μας επιπολαιότητα».

Για την κακή ψυχολογία που δημιουργείται: «Το άσχημο αποτέλεσμα φέρνει στεναχώρια μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό που εγώ είδα αλλά και επειδή μιλήσαμε με τα παιδιά... τους είπα ότι πρέπει να παλέψουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για την απονδυνάμωση του ρόστερ: «Είχαμε την περίπτωση του Τριάδη, του Σικαμπάλα. Είχαμε και τον Ελ Χέλβε που έφυγε για την εθνική του ομάδα. Αρχίζουμε και μαζευόμαστε πάλι, κάναμε μερικές προσθήκες και από εδώ και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα ματς με τη φανέλα».