Champions League

Τερ Στέγκεν: «Ο κόσμος γνωρίζει τις ικανότητές μου»

Τη σιγουριά του για την εκτίμηση που τρέφουν οι φίλαθλοι προς τις ικανότητές του εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εντυπωσίασε στη χτεσινή αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ.

Δεν θεωρεί ότι εξέπληξε τον κόσμο με τη χθεσινή εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ο τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να φύγει η ομάδα του με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Βεστφαλία. Τόσο με την απόκρουσή του σε εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Ρόις (57’), όσο και με σειρά επεμβάσεων που πραγματοποίησε.

«Ο κόσμος γνωρίζει τις ικανότητές μου. Πάντα είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις εμφανίσεις μου και σήμερα είχα μία ευκαιρία για να το αποδείξω», τόνισε ο 27χρονος Γερμανός πορτιέρε σε δηλώσεις του μετά την πρώτη αναμέτρηση των φετινών ομίλων του Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι βάσει ευκαιριών, οι γηπεδούχοι ίσως και να άξιζαν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό. Κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνο, όμως, τον διακριθέντα του παιχνιδιού. «Παίξαμε καλά απόψε, ωστόσο πρέπει να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένους τομείς. Πάντως, η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τερ Στέγκεν.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x