Stoiximan Super League

Τερζής… μέχρι νεωτέρας στον Άρη

Ανοιχτές κρατάει τις κεραίες του ο Άρης για την αναζήτηση προπονητή, διατηρώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη στον Τόλης Τερζή που έχει κρατήσει το τιμόνι ως τώρα με επιτυχία.

Παρά την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Τόλη Τερζή, οι άνθρωποι του Άρη δεν παύουν να είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Ο 48χρονος προπονητής ανέλαβε την ομάδα σε κρίσιμο σημείο και πέρασε σχεδόν ιδανικά από τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του στα ηνία της ομάδας, χωρίς όμως να είναι ακόμα βέβαιο ότι πρόκειται για μια μόνιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Live Sport, το πλάνο που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του συλλόγου είναι να μείνει τουλάχιστον μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού στη συνέχεια ακολουθεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή της διάδοχης κατάστασης.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει προσθήκη στο τεχνικό τιμ, ενώ κομβική είναι και η σημασία της παρουσίας του Άγγελου Χαριστέα.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Τόλης Τερζής έχει κερδίσει πολλούς πόντους με την εικόνα που έχει παρουσιάσει το κιτρινόμαυρο σύνολο και έχει προσφέρει χρόνο στους ανθρώπους του συλλόγου να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x