Αγγλία

Θέλει να μοιάσει στους Σανέ και Σαλάχ ο Βέρνερ

Μπορεί να μην επέλεξε την Λίβερπουλ, ωστόσο, θέλει να φθάσει στο επίπεδο που είναι τώρα οι Σανέ και Σαλάχ και πιστεύει ότι αυτή την ευκαιρία θα την έχει στην Τσέλσι ο Τίμο Βέρνερ.

Είναι η ευκαιρία για να αγωνιστεί στην Premier League και στα 24 του πιστεύει ο Βέρνερ πως η Τσέλσι ήταν η σωστή επιλογή για τον ίδιο που έχει ως πρότυπο τους αστέρες της Λίβερπουλ.

Σανέ, Φιρμίνιο, Σαλάχ είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει ο Γερμανός σέντερ φορ και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει κάποια στιγμή να φθάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Αυτή ήταν και η ευκαιρία των Σαντιό Μανέ ή του Μοχάμεντ Σάλαχ που είχαν τρία ή τέσσερα χρόνια πριν στη Λίβερπουλ. Αυτοί πήγαν εκεί για να βελτιωθούν και να κερδίσουν την Premier League και το Champions League. Στο ίδιο σημείο ήμουν και εγώ και φυσικά θέλω να δω και για εμένα αυτή η εξέλιξη. Στόχος μου είναι να φθάσω στο επίπεδο αυτών των ποδοσφαιριστών. Και αυτή την ευκαιρία την είδα στην Τσέλσι. Είμαι 24 χρονών οπότε έχω όλη τη διάθεση να παλέψω», υποστήριξε ο Βέρνερ στη Bild.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x