Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Αγαπάμε τους Έλληνες διαιτητές, αλλά ας φέρουνε ξένους»

Θετικός στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα, ακόμα και στα ντέρμπι, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη. «Μπορούσαμε άλλα δύο γκολ», το σχόλιο για Ηρακλή.

Στο κομμάτι της διαιτησίας στάθηκε αρκετά ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μετά το 2-0 των «ερυθρόλευκων» επί του Ηρακλή, μιλώντας στη Nova. «Εμείς αγαπάμε τους Έλληνες αλλά δεν μας χαλάει να φέρνουν σε όλα τα παιχνίδια και στα ντέρμπι, ξένους γιατί ξέρουμε πως είναι η ομάδα μας», ανέφερε.

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον «Γηραιό», κυρίως λόγω της κούρασης, ενώ αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που σημειώθηκε στην είσοδο του κόσμου στο γήπεδο, λόγω… ΑΜΚΑ.

Αναλυτικά:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι τόσο για την κούραση από το ματς με τη Ζάγκρεμπ όσο και του ότι ο Ηρακλής ήταν πολύ σκληρή και καλή ομάδα και νομίζω πως θα σταθεί πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά και μπορούσαμε ακόμα δύο γκολ εύκολα. Ο Ηρακλής ήταν πολύ συγκεντρωμένος στην άμυνα και πολύ άνετα, κερδίσαμε 2-0. Δέκα αγώνες, δέκα νίκες, 30 βαθμοί, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα και νέο ρεκόρ. Συνεχίζουμε.

Την Τετάρτη η διαιτησία ήταν άψογη, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι και αποβολή σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ κρίσιμο με ξένους διαιτητάς εγνωσμένης αξίας. Εδώ στην Ελλάδα τρομάζει να έχει τα σφυρίγματα αυτά από τους αμφισβητίες των διαφόρων φάσεων και ειδικά κάποιον που βλέπει σε τηλεοπτικό κανάλι, μετατρέπει τους κανονισμούς κατά το δοκούν, ότι του αρέσει και για μία ομάδα, δεν θα αναφερθώ σε ποια. Ο ίδιος διαιτητής είχε γράψει ιστορία το 2010 με μία ομάδα.

Εμείς αγαπάμε τους Έλληνες διαιτητάς αλλά δεν μας χαλάει να φέρνουν σε όλα τα παιχνίδια και στα ντέρμπι, ξένους διαιτητάς γιατί ξέρουμε πως είναι η ομάδα μας. Επειδή λένε πως όλο αδικούνται. Ας αφήσουν τα σφυρίγματα ενός αράουτ ή κόρνερ που δεν διαμορφώνουν τίποτα. Ή να μετατρέπει τις φάσεις όπως θέλει ο καθένας ή να διαστρεβλώνουν τα οφσάιντ με τεχνικές μεθόδους.

Τώρα έφυγαν τα παιδιά στον Ολυμπιακό, είναι κακό αυτό για μας. Είμαστε μία οικογένεια, οι πάντες και κοιτάμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα τον Πειραιά. Προέχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε όλη μας την προσοχή σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι που ακολουθεί, γιατί πρώτα είναι το πρωτάθλημα από αυτό πας στην Ευρώπη και μετά τα άλλα έπονται.

Πιστεύω να παίξουν καλά με τις εθνικές τους ομάδες για να μην έχουμε τίποτα απρόοπτο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, το χαίρεται όλη η Ελλάδα και αυτό δεν το λέω μόνο από οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά όλων των ομάδων, ότι είμαστε μια ομάδα ευρωπαϊκή που έχουμε ξεφύγει, αυτά μου τα λένε οι φίλαθλοι όλων των ομάδων.

Το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο, μέχρι δέκα λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος με τα εισιτήρια, γιατί ταλαιπωρείται ο κόσμος που μπήκε αργοπορημένος. Κάτι πρέπει να κάνουν για τα εισιτήρια, κάτι πιο εύκολο. Σκέψου στα ντέρμπι τι πρόκειται να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x