Stoiximan Super League

Παπασταθόπουλος το 2014 στο sport-fm.gr: «Αν δεν με θέλει η ΑΕΚ, τότε μπορεί να επιλέξω Ολυμπιακό»

Αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και το sport-fm.gr υπενθυμίζει τι είχε δηλώσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξή του στον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να επαναπατρίζεται έπειτα από 13 χρόνια.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ από το 2004 έως το 2008 ήταν παίκτης της ΑΕΚ και στη συνέχεια ακολούθησε μια πλούσια καριέρα σε Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, οπότε έφτασε η ώρα να επιστρέψει στην… έδρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών.

Όπως είναι μοιραίο, αυτή η μεταγραφή έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις σε Ολυμπιακό (θετικές) και ΑΕΚ (αρνητικές), αφού οι φίλοι της «Ένωσης» θεωρούν ότι ο παίκτης είχε δηλώσει ότι προτεραιότητά του ήταν να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας, όταν και αν επέστρεφε.

Ωστόσο, το sport-fm.gr γυρνώντας τον χρόνο πίσω, έφτασε στο 2014, όταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ σε ηλικία 26 ετών. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γιάννη Σταυρόπουλο, είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και ήταν ξεκάθαρος, επιβεβαιώνοντας τη σημερινή του στάση.

«Όταν έρθει η ώρα να γυρίσω στην Ελλάδα, προτεραιότητα έχει η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, όμως, αν η ΑΕΚ δεν θέλει τον Σωκράτη, τότε πολύ απλά θα επιλέξω τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα…», είπε χαρακτηριστικά ο Καλαματιανός παίκτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν υπολογιζόταν από την Άρσεναλ τους τελευταίους μήνες και έμεινε ελεύθερος τις τελευταίες μέρες, η ΑΕΚ επίσημα ποτέ δεν ενημέρωσε ή επιβεβαίωσε έστω και ενδιαφέρον για τον έμπειρο αμυντικό.

Δείτε τα όσα είπε το 2014 στον Γιάννη Σταυρόπουλο από το 9:15 έως το 10:48:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x