Champions League

Το ball boy της Τότεναμ ακόμα δεν πιστεύει τι έχει συμβεί: «Ο Μουρίνιο μου έφτιαξε… τη ζωή»

Ο μικρός Κάλουμ, το ball boy που έκανε την Ευρώπη να μιλάει για αυτόν μετά την… ασίστ του στο γκολ της ισοφάρισης της Τότεναμ απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Ζοσέ Μουρίνιο

Τις μεγάλες στιγμές που έζησε μετά το παιχνίδι της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο περιέγραψε ο μικρός Κάλουμ στην επίσημη σελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Το ball boy αποθεώθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο για τα αντανακλαστικά του στην επιστροφή της μπάλας στο παιχνίδι, που οδήγησε στην ισοφάριση (2-2) των Λονδρέζων απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.



Όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή του Πορτογάλου απέναντί του είναι κάτι που δύσκολα θα καταφέρει να ξεχάσει ο πιτσιρικάς, ο οποίος δήλωσε πως… έχει αλλάξει η ζωή του.

«Έκανα απλά τη δουλειά μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι ακριβώς συνέβη. Δεν είδα καν το γκολ. Κυνηγούσα τη μπάλα που βγήκε άουτ και άκουσα ζητωκραυγές. Γύρισα και είδα τον Χάρι (σ.σ. Κέιν) να πανηγυρίζει. Κοίταξα το ριπλέι στην οθόνη και είδα τι ακριβώς έχει συμβεί. Φαίνεται από το χαμόγελό μου, ήταν απλά απίστευτο. Ο Ζοσέ (σ.σ. Μουρίνιο) δεν χρειαζόταν να το κάνει. Ήταν πολύ όμορφο που ήρθε να με βρει. Μου έφτιαξε, όχι απλά τη μέρα αλλά τη ζωή! Αγαπώ την Τότεναμ, ήταν μια απίστευτη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x