Stoiximan Super League

Η ένταση με τους διαιτητές και το… «bullshit» του Κλάτενμπεργκ στον Σιδηρόπουλο

Την οργή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ προκάλεσε η επιμονή Σιδηρόπουλου πως δεν υπήρχε φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM.

Για τα καλά ανέβηκαν οι τόνοι στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές που σφύριξαν στα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Με αφορμή τη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, δημιουργήθηκε το επεισόδιο με τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το οποίο μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Η άποψη του Άγγλου αρχιδιαιτητή (που επανέλαβε και στο video της ανάλυσής του την επόμενη μέρα) ήταν πώς στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε φάουλ του Τσόλακ στον Πίρσμαν.

Η συγκεκριμένη παρατήρηση ωστόσο βρήκε αντίθετο τον διαιτητή της αναμέτρησης, που σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είδε φάουλ και επικαλέστηκε την άποψη που είχε εκφράσει ο Κλάτενμπεργκ για τη φάση του Χασάν με τον Λισγάρα στο Ολυμπιακός-Απόλλων.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Άγγλος εξήγησε ότι εκείνη ήταν διαφορετική φάση και αφότου ο Σιδηρόπουλος επέμεινε, του το ξέκοψε λέγοντας χαρακτηριστικά «bullshit» και τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x