Stoiximan Super League

Το φαβορί Σούμπασιτς και το σενάριο για Κρίτσιουκ

Ο Κροάτης γκολκίπερ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για τον Ολυμπιακό εφόσον υπάρξει αποχώρηση Σα ή Αλέν, ενώ στη Ρωσία γράφουν για τον Κρίτσιουκ.

Το ενδεχόμενο απόκτησης γκολκίπερ από τον Ολυμπιακό είναι… ορθάνοιχτο, καθώς ο Ζοσέ Σα έχει μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό, ενώ ο Μπόμπι Αλέν είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι πανέτοιμοι για να καλύψουν ενδεχόμενο κενό και ο Ντάνιελ Σούμπασιτς είναι σταθερά ψηλά στις επιλογές τους. Μάλιστα ο 35χρονος Κροάτης γκολκίπερ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, φέρεται να έχει «ψηθεί» για τον Ολυμπιακό. Για το λόγο αυτό δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να μεταβεί στο Κατάρ, παρότι έχει στα χέρια του πολύ καλές οικονομικά προτάσεις από τους Άραβες.

Ρωσικά ΜΜΕ έβαλαν στο… κόλπο για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και τον Στάνισλαβ Κρίτσιουκ. O 29χρονος Ρώσος μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ, με την οποία αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στη ρεβάνς των playoffs του Champions League (1-2). Πάντως δεν φαίνεται να πρόκειται για πιθανό αντικαταστάτη του Σα, αφού και στην ρωσική ομάδα είχε φέτος μόλις 7 εμφανίσεις, με τον Ματβέι Σαφόνοφ να έχει τη θέση του βασικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x