Stoiximan Super League

Το μεγάλο πάρτι του ΠΑΟΚ θα γίνει την… Κυριακή (vids-pics)

Απίστευτες στιγμές ζουν στον ΠΑΟΚ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να παίρνει αναβολή για μία εβδομάδα και την επόμενη Κυριακή θα γίνει η… πραγματική φιέστα!

Η ισοπαλία στη Λάρισα δεν χάλασε καθόλου τη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ στο αποκορύφωμα της φετινής σεζόν.

Χιλιάδες «ασπρόμαυρου» κόσμου βρέθηκε στην Εθνική από τα Τέμπη μέχρι τα Μάγλαρα και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής αποθέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του για την προσπάθειά τους.



Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε μία μικρή αναβολή για πανηγυρισμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως η… πραγματική φιέστα θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.



inner

Το μόνο άσχημο σημείο της βραδιάς ήταν ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και ουσιαστικά αποτελεί τον αρχηγό της φετινής προσπάθειας της ομάδας.



Αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν και οι ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι έστειλαν τα μηνύματά τους στον Πορτογάλο και με συνθήματα κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από τη Λάρισα μέχρι και την Τούμπα.

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x