Super League 2

Το… μυστικό της ΑΕΚ

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νίκη, αλλά κυρίως για την εμφάνιση, κόντρα στον Ατρόμητο μοίρασε ο Δέλλας, τονίζοντας πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αφοσίωση και η απόλυτη συγκέντρωση.

Όπως και στην συνέντευξη Τύπου, έτσι και στην ομιλία του κατά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Τραϊανός Δέλλας απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εικόνα τους στην επικράτηση απέναντι στον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, απέδωσε τη νίκη στην συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο πλάνο, τονίζοντας πως με αυτή την τακτική θα έρθουν κι άλλες τέτοιες νίκες.

Παράλληλα, αφού έριξε τους τόνους ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για την Football League, ξεκαθάρισε πως θέλει όλους τους «κιτρινόμαυρους» έτοιμος ανά πάσα στιγμή.

«Θέλω να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια για την εικόνα χθες. Σας αξίζουν. Κάναμε ακριβώς ότι είχαμε πει, ακολουθήσαμε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει και ήσασταν 100% συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι και το μυστικό. Όταν θα είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι, θα έχουμε αυτή την εικόνα και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα.
Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Μην ξεχνάτε πως έχουμε σε δυο μέρες παιχνίδι για το πρωτάθλημα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο.
Θα το πω για άλλη μια φορά. Θα πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι για να βοηθήσετε. Έρχονται πολλά παιχνίδια, οι απαιτήσεις είναι υψηλές και πρέπει να είστε έτοιμοι όλοι, διότι θα παίξετε όλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x