Stoiximan Super League

Το παλεύει για Ρόμπερτς ο Παναθηναϊκός

Ο Κάλουμ Ρόμπερτς αρέσει στους Δώνη και Νταμπίζα για τη θέση του μεσοεπιθετικού.

Πέραν του Γιάννη Φετφατζίδη, που είναι στα υπόψη, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και άλλους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον επιθετικό. Άλλωστε για τη θέση αυτή αναζητούνται όχι ένας αλλά δύο παίκτες. Βασικός υποψήφιος είναι ο Κάλουμ Ρόμπερτς, που έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε κάποιες επαφές με τον 23χρονο άσο, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Αντίθετα, πολύ δύσκολη μοιάζει η περίπτωση του Ρολάντο Άαρονς. Ο 23χρονος με ρίζες από την Τζαμάικα έχει παίξει δανεικός από τη Νιούκαστλ την τελευταία διετία σε Ελλάς Βερόνα, Σλόβαν Λίμπερετς και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οι «καρακάξες» τον παραχωρούν ξανά, αλλά το κασέ του, που αγγίζει τις 800.000 ευρώ το χρόνο, δεν μπορεί να το καλύψει ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε να έρθει μόνο αν η αγγλική ομάδα κάλυπτε το μισό ή και παραπάνω συμβόλαιό του. Πράγμα δύσκολο να συμβεί…

Όσο για τον Μίκι Τζόνστον, τον 20χρονο εξτρέμ της Σέλτικ, παρά τα όσα έχουν γραφτεί στη Σκωτία δεν έχει απασχολήσει και δεν έχει προταθεί καν.

Σε ό,τι αφορά στον Φάνο Κατελάρη, η υπόθεση δεν παρουσιάζει κάποια εξέλιξη. Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει κάνει καλύτερη πρόταση στην Ομόνοια για τον 22χρονο μέσο, αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό. Στους «πράσινους» προτάθηκε ο Αρνό Εντζούμ, ο 30χρονος Καμερουνέζος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς, αλλά δεν φαίνεται να καλύπτει τα θέλω του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x