Stoiximan Super League

Το παλεύει με Ανουάρ, κοιτάει και δεύτερο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Προσπάθεια να ανανεώσει τον δανεισμό του Ανουάρ θα κάνει ο Τσάβι Ρόκα, ενώ θα γίνουν προσπάθειες και για προσθήκη ενός ακόμα εξτρέμ.

Ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει με τον Τσάβι Ρόκα να τρέχει όλα τα ανοικτά μέτωπα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όσον αφορά το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα προσπαθήσει να ανανεώσει τον δανεισμό του Ανουάρ και για τη νέα σεζόν. Ο παίκτης μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να επιτρέψει στη Βαγιαδολίδ, με το «τριφύλλι» να μην μπορεί πάντως να ενεργοποιήσει την οψιόν του που φτάνει τα 4 εκ. Ευρώ. Ωστόσο σύμφωνα με τη Live Sport στον Παναθηναϊκό θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επεκταθεί ο δανεισμός του παίκτη, αφού τον πιστεύουν αρκετά και θεωρούν ότι μπορεί να ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό εκτός από τον Αϊτόρ σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση ακόμα ενός ακραίου επιθετικού, με τον Ρόκα να έχει κάνει τις ενέργειες του και δεν αποκλείεται το θέμα να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x