Κύπελλο Ελλάδας

Το plan B του Μαρτίνς για τον τελικό

Μια ακόμα διάταξη, που λογίζεται ως εναλλακτική για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δοκίμασε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ένα ακόμα σχήμα φαίνεται πώς έχει στα υπόψιν ο Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε και εναλλακτικό σχήμα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Μπορεί λοιπόν το 3-5-2 να παραμένει επικρατέστερο, ωστόσο φάνηκε σήμερα να εξετάζεται και το ενδεχόμενο του 4-2-3-1 με προσθήκη του Τοροσίδη αντί του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο «Τόρο» θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μασούρα να προωθείται σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, τον Καμαρά (είτε στη μια διάταξη, είτε στην άλλη) να παίρνει τη θέση του Γκιγιέρμε και τους άλλους να μένουν ίδιοι:

Ο Αλέν στο τέρμα (αν μπορέσει), ο Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ, οι Μπα-Σισέ δίδυμο στα στόπερ, ο Μπουχαλάκης ο ένας εκ των δυο στα χαφ, ο Βαλμπουενά στα δεξιά, ο Φορτούνης σε ρόλο επιτελικού και προωθημένος ο Ελ Αραμπί.

Εξάλλου, η μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ μοιάζει βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί, καθώς ο παίκτης είναι ήδη στο Κατάρ και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να σφραγιστεί το deal της παραχώρησής του από τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x