Stoiximan Super League

Το... πόκερ γύρω από το όνομα τού Ομάρ και η φήμη από Αγγλία

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την Γαλατασαράι, παρά τα όσα γράφουν οι Τούρκοι. Ο Νορβηγός θα περιμένει ακόμη τον Ολυμπιακό αλλά και... κάτι από Αγγλία!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στην καριέρα του. Ψάχνει μία τελευταία μεγάλη πρόκριση στην καριέρα του, έχοντας πατήσει πλέον τα 30 του χρόνια, και προσπαθεί να βρει την καλύτερη επιλογή γι αυτόν.

Από τη μία, η καλύτερη προοπτική μπορεί να είναι η παραμονή του στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο διεθνής Νορβηγός μπακ θέλει ένα από τα τελευταία καλά συμβόλαια στην καριέρα του και ίσως ψάχνει την προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερου επιπέδου.

Οι πληροφορίες του spοrtfm.gr από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την Γαλατασαράι, όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι της χώρας. Επαφή έχει υπάρξει και όχι μία, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον εκπρόσωπό του. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν είναι τελειωμένη υπόθεση όπως παρουσιάζεται στην γειτονική χώρα.

O Oμάρ έχει περάσει τα καλύτερά του χρόνια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλει να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο και έχει μια διαφορά με τους Πειραιώτες που δεν την λες τόσο μικρή. Θέλει, όμως, και να ικανοποιηθούν τελικά οι απαιτήσεις του ή να πέσει κατά λίγο (σσ. μέχρι 100 χιλ. ευρώ) για να... δέσει στο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και έντονη φημολογία από γραφεία ατζέντηδων στην Αγγλία πως τουλάχιστον δύο ομάδες τον τσεκάρουν και θα κάνουν μέχρι το τέλος του Ιουλίου επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η μία ακούγεται πως είναι η Μπέρνλι. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα επιβεβαιωθεί και αν το ενδιαφέρον που υπάρχει θα μετουσιωθεί σε κάποια πρόταση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x