Stoiximan Super League

«Το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Η πρώτη θέση που έχει ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας έπαιξε μεγάλο ρόλο για την αποδοχή της πρότασης του «Δικεφάλου του Βορρά» και έθεσε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Νομπόα.

Ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι ο στόχος του Κριστιάν Νομπόα όπως ανέφερε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο νέος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας επεσήμανε ότι μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας έπαιξε η πρώτη θέση της στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτήν τη μεταγραφή. Νιώθω πάρα πολύ καλά που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος και στόχος μου είναι να χαρώ το ποδόσφαιρο και να περάσω όσο καλύτερα γίνεται», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε…

«Μίλησα με τον Νάτχο. Μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας, όπως και για την πόλη που είναι μαγική. Οπότε ήταν δεδομένο για εμένα ότι θα έρθω εδώ».

Ο Ομπόα αναφέρθηκε στην επιλογή της πρότασης του ΠΑΟΚ:

«Εδώ και δέκα μέρες ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε σαν προοπτική. Έπρεπε να κάτσω να σκεφτώ όλες τις επιλογές που είχα. Ένας πολύ μεγάλος λόγος που με έκανε να έρθω στον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση για φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Συνεπώς αποφάσισα να έρθω στην ομάδα για την βοηθήσω και να βοηθηθώ κι εγώ», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να τα δώσω όλα για αυτή, Θέλω να δώσω το 100% σε όσα παιχνίδια της ομάδας κι αν συμμετάσχω», υποστήριξε και κατέληξε αναφερόμενος στον στόχο του με την νέα του ομάδα:

«Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω με τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, εκεί θα δώσουμε βαρύτητα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x