Όσο περνάνε οι ημέρες, η επιστροφή της Premier League πλησιάζει. Και σιγά σιγά ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το restart γίνονται γνωστές.

Σήμερα, η «Daily Mail» έκανε γνωστό τον αριθμό των ανθρώπων που θα τους επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα θα δηλώνει 20 ποδοσφαιριστές, ενώ τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου θα είναι 12 συνολικά. Επίσης, θα πρέπει να δηλωθούν μέχρι 10 μέλη της διοίκησης και του συλλόγου γενικότερα που θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Οι χειριστές του VAR θα βρίσκονται σε ξεχωριστό σημείο, πιθανότατα εκτός γηπέδου. Για τις μεταδόσεις των αγώνων, θα επιτρέπονται 98 άνθρωποι εντός γηπέδου και 75 εκτός αυτού, ενώ θα βρίσκονται και άλλοι 25 δημοσιογράφοι από ιστοσελίδες ή έντυπα Μέσα. Θα επιτρέπεται η είσοδος επίσης σε 23 άτομα που δουλεύουν στην Premier League και άλλοι 15 δημοσιογράφοι από διεθνή Μέσα.

Τέσσερις υπεύθυνοι για το ντόπινγκ κοντρόλ, έξι σκάουτερ από τους επόμενους αντιπάλους των ομάδων που αγωνίζονται. Επίσης, δύο υπεύθυνοι Τύπου από τις ομάδες που παίζουν θα επιτρέπονται, ενώ στα ντέρμπι ο αριθμός των δημοσιογράφων από ιστοσελίδες και έντυπα Μέσα θα αυξάνεται.