Αγγλία

Τους Καντέ και Έμερσον θέλει στη Γιουβέντους ο Σάρι

Να συνεργαστεί εκ νέου με τους δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι επιθυμεί ο 60χρονος τεχνικός, με αμφότερες τις περιπτώσεις ωστόσο να είναι αρκετά δύσκολες.

Για την απόκτηση των Ενγκολό Καντέ και Έμερσον Παλμιέρι θα κινηθεί το επόμενο διάστημα η Γιουβέντους, σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο «il BiancoNero».

Ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας», Μαουρίτσιο Σάρι, έχει ξεχωρίσει τους δύο ποδοσφαιριστές από την περσινή του θητεία στην Τσέλσι.

Μέχρι στιγμής, βλέπει την τωρινή του ομάδα να προελαύνει αήττητη (έξι νίκες και μία ισοπαλία) και να βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Ιταλίας. Ωστόσο, θεωρεί ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και προς αυτήν την κατεύθυνση έγκεινται οι «ματιές» του προς τα δύο μέχρι πρότινος «εργαλεία» του.

Πάντως, αμφότερες οι περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολο να ευοδωθούν, αφού από τη μία, ο Καντέ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ και από την άλλη ο Έμερσον έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις ανανέωσης του συμβολαίου του (εκπνέει το 2022) με τους «μπλε».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x