Stoiximan Super League

Τρεις αγωνιστικές στον Πασαλίδη για το μαρκάρισμα στον Γκιγέρμε!

Δεκτή έκανε την έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για την αρχική τιμωρία του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη και ο κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός για τρεις αγωνιστικές.

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε τελικά ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης για το μαρκάρισμά του στον Γκιγέρμε στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Η πρώτη τιμωρία στον σέντερ των Αρκάδων ήταν αρχικά για μία αγωνιστική, ωστόσο ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε έφεση, θεωρώντας ότι η ποινή ήταν ιδιαίτερα επιεικής και τελικά η επιτροπή Εφέσεων τιμώρησε τον παίκτη με τρεις αγωνιστικές για βιαιοπραγία.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει και το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο και το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμ. 275/2019 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Θεώρησε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλο Πασαλίδη πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή ύψους διακοσίων 200 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x