Stoiximan Super League

Τριανταφυλλόπουλος: «Είμαστε καλή ομάδα, ας μας αφήσουν»

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έδειξαν ότι είναι καλή ομάδα, σύμφωνα με τον Τριανταφυλλόπουλο. «Η εικόνα μίλησε μόνη της», είπε ο Καρέλης.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι είναι καλή ομάδα, όπως δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» μπορούν να ανακάμψουν, ενώ άφησε αιχμές για την διαιτησία.

«Δεν είναι ανάγκη να πούμε πολλά πράγματα. Ο κόσμος είδε πόσο προσπαθήσαμε μέσα στο γήπεδο, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάμε τη συνέχεια και πάμε μπροστά. Δεν ξέρω αν έλειψε κάτι, ξέρω πως όλοι οι παίκτες μέσα και έξω από το γήπεδο δώσαμε το παν, δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και όλα τα υπόλοιπα τα είδατε. Κοιτάξαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αμυντικά και επιθετικά. Μετά το τέρμα βγήκαμε πι μπροστά από εκεί και πέρα η εικόνα ήταν κατατοπιστική. Δείχνουμε πως είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να ανακάμψουμε, το θέμα είναι να μας αφήσουν», ανέφερε ο 21χρονος αμυντικός.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καρέλης ήταν λιτός, αναφέροντας: «Προσπαθήσαμε, η εικόνα μίλησε από μόνη της, το είδατε και εσείς. Δεν θέλω να τίποτα άλλο, καλή συνέχεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x