Ο τεχνικός των Ελβετών στάθηκε στην έλλειψη VAR στα προκριματικά του Europa League και τόνισε πως δεν έχουν να θυμούνται τίποτα καλό, αφού αποκλείστηκαν και στάθηκε στην κούραση και στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά: «Ο διαιτητής έχει την τελική απόφαση. Κρίμα που δεν είχε VAR, γιατί θα τον ενδιέφερε η άποψη εκείνου που θα ήταν στο VAR. Μετά τον ρώτησα γιατί το έδωσε και μου είπε για δύο λόγους, για τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό στη φάση. Εγώ έχω διαφορετική άποψη.

Είναι ατυχία που κρίθηκε αυτό το ματς από ένα πέναλτι. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Χάσαμε από τακτικό λάθος την μπάλα στη συγκεκριμένη φάση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Συνέχισε, λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει τίποτα θετικό. Αποκλειστήκαμε. Η ομάδα μου πάντα τα δίνει όλα. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα και, δυστυχώς, αποκλειστήκαμε. Δυστυχώς, υπάρχει και η κούραση. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Έχουμε και έμπειρους παίκτες, αλλά πραγματικά και η ΑΕΚ έχει καταπληκτικούς παίκτες και αξιοποίησαν τη μοναδική ευκαιρία του αγώνα, παίρνοντας τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube