Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ο Ίβιτς είναι έτοιμος για στόπερ και εξτρέμ»

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε πως ο Ίλια Ίβιτς έχει λύσεις για όλες τις θέσεις.

Η ΑΕΚ αναζητεί έναν στόπερ και πιθανώς έναν εξτρέμ, με τον Ίλια Ίβιτς να είναι απόλυτα προετοιμασμένος, όπως τόνισε στην εκπομπή «Ρεπόρτερς» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Ο Βράνιες είναι η πρώτη επιλογή, αλλά αν δεν βρει άκρη με την Άντερλεχτ ο Ίλια Ίβιτς έχει έτοιμες εναλλακτικές, όπως έχει και για τη θέση του εξτρέμ σε περίπτωση πώλησης του Βέρντε. Ο Ιταλός έχει κάποιες κρούσεις, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για εξτρέμ ακόμη κι αν δεν πωληθεί ο Βέρντε», τόνισε.

Όσο για τις επεκτάσεις συμβολαίων των Λιβάγια και Ολιβέιρα, είπε: «Υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με τον Λιβάγια για την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτά που γράφονται στην Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε δεν ισχύουν και ο Κροάτης δεν φαίνεται να ψήνεται να πάει εκεί. Το θέμα με τον Ολιβέιρα δεν έχει κάποια εξέλιξη, ενώ αν δεν υπογράψει και τελικά πωληθεί, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάει μόνο με τον Ανσαριφάρντ και θα κινηθεί για άλλον σέντερ φορ μεγάλης ποιότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x