Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ο Ίβιτς έχει αρχίσει το τσεκάρισμα. Το «θέλω» των πωλήσεων στην ΑΕΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής και ο Ιταλός προπονητής είναι σε καθημερινή επαφή και μαζί προχωρούν στο ξεσκαρτάρισμα με βάση τις ανάγκες που έχει η ομάδα αλλά και τα οικονομικά δεδομένα

Δεν περνάει ανεκμετάλλευτος ο χρόνος της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού στην ΑΕΚ.

Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ίλια Ίβιτς σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα έχουν αρχίσει να τσεκάρουν τις προτάσεις που έχουν ήδη φτάσει από τους μάνατζερ στα γραφεία.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο Ιταλός προπονητής είναι σε καθημερινή επαφή, και μαζί, προχωρούν στο ξεσκαρτάρισμα αυτών με βάση τις ανάγκες που έχει η ομάδα αλλά και τα οικονομικά δεδομένα της κάθε μιας περίπτωσης.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός διευθυντής έχει στα υπόψη του και το ενδεχόμενο πωλήσεων. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να ανοίξει μια... πόρτα που είναι κλειστή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ένωση. Αυτή των πωλήσεων.

Πρόθεση του δεν είναι να υπάρξει ξεπούλημα αλλά να εξεταστούν σοβαρά περιπτώσεις πωλήσεων και για παίκτες που βρίσκονται στην τελική ευθεία του συμβολαίου τους. Ειδικά εάν αυτοί δεν έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Δεν θα επιδιωχθεί να φύγουν αλλά να όχι όμως και να αφεθούν να φύγουν ελεύθεροι χωρίς η ομάδα να καρπωθεί κάτι.

Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να αμελούμε, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ της Ένωσης και το ενδεχόμενο να έρθει μια πρόταση και για παίκτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο άλλων ομάδων τις προηγούμενες περιόδους (για παράδειγμα, Μάνταλος, Μπάρκας, Γαλανόπουλος).

Λαμβάνοντας σε αυτό υπόψη και τα οικονομικά δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί στην αγορά μετά το τεράστιο οικονομικό πλήγμα από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x