Φθορά προκαλεί στον Ίλια Ίβιτς η καθυστέρηση της ανεύρεσης του νέου προπονητή, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος βέβαια μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει μία μόνιμη λύση για τον πάγκο της ομάδας.

«Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να καταλήξει σε ένα προπονητή, ο οποίος δεν θα έρθει απλώς για τρεις μήνες. Αυτό είναι σωστό, ωστόσο, ακόμα και σήμερα να κλείσει ο νέος τεχνικός το θέμα έχει καθυστερήσει πολύ. Έπρεπε να είχε κλείσει... χθες, πριν το ματς με τον ΟΦΗ. Είναι προβληματικό και προκαλεί φθορά και στον Ίβιτς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Την ίδια στιγμή, στάθηκε από τη μία στο ότι η περίπτωση του Μάρκο Νίκολιτς δεν έχει τελεσφορήσει, λόγω πιθανών αντιδράσεων από τον κόσμο της Ένωσης (εξαιτίας παλαιότερων τοποθετήσεων του Σέρβου κόουτς). Ενώ, από την άλλη, σχολίασε τα σενάρια περί πιθανού δανεισμού του Νέναντ Κρίστισιτς στον Ερυθρό Αστέρα.ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.