Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρώτα καθαρίζεις τα ματς και μετά κάνεις διαχείριση»

Ο Γιώργος Τσακίρης σχολίασε τις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα και τις διορθωτικές κινήσεις που έφεραν τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Ένα αχρείαστο ρίσκο πήρε ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγοντας το 3-5-2 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Νομίζω πως το 3-5-2 δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ με τα μπακ που διαθέτει. Σε αυτό το σύστημα το 50% του παιχνιδιού σου πρέπει να προέρχεται από τους ακραίους. Η ομάδα όπως έπαιζε στο πρώτο ημίχρονο δεν θα μπορούσε να κερδίσει ποτέ στο Αγρίνιο. Ήταν κάκιστη!. Μπήκε ο Μάνταλος στο δεύτερο μέρος και ήταν διαφορετική όλη η ομάδα. Αυτά τα ματς όμως πρώτα πρέπει να τα καθαρίζεις και μετά να κάνεις διαχείριση, όχι το αντίθετο. Ευτυχώς πάντως ο Καρέρα διόρθωσε το λάθος του», τόνισε.

Όσο για το ματς με τη Σεντ Γκάλεν που έρχεται την Πέμπτη; «Λογικά θα επιστρέψουν ο Μάνταλος και ο Κρίστισιτς στην ενδεκάδα. Νομίζω πως ο Ανσαριφάρντ δεν θα ξεκινήσει, ενώ ο Γκαρσία και ο Σάχοφ λογικά θα είναι στην αποστολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x