Stoiximan Super League

Τσαλουχίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Αδίκησε τον εαυτό του με την Μπάγερν ο Ολυμπιακός»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν και τον τρόπο με το οποίο ήρθε, σχολίασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώτης Τσαλουχίδης που τόνισε ότι αδίκησαν τον εαυτό τους οι «ερυθρόλευκοι».

Εξαιρετικό χαρακτήρισε το σύνολο που εμφανίζει φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη ο Γιώτης Τσαλουχίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, που τόνισε ωστόσο ότι κόντρα στην Μπάγερν οι «ερυθρόλευκοι» αδίκησαν τον εαυτό τους.

Παράλληλα, στάθηκε στα προσωπικά λάθη και τις μικρές λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο και εξέφρασε την άποψη ότι στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή, άπαντες θα πρέπει να ξεχάσουν την κούραση και να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώτης Τσαλουχίδης στον Παύλο Κουστέρη

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Μαρτίνς είναι καλός προπονητής και κάνει αρκετά καλή διαχείριση. Φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο να έχει σταθερή πορεία σε όλη τη σεζόν, αλλά εμφανίζει ένα εξαιρετικό σύνολο. Με την Μπάγερν ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του. Για μια ακόμα φορά δεν πήρε την ευρωπαϊκή αναγνώριση με ένα καλό αποτέλεσμα. Αδικείται από το αποτέλεσμα όπως και με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Έγιναν κάποια λάθη με την Μπάγερν και στο 2-1 και στο 3-1 της Μπάγερν. Δεν δημιούργησε κάτι ο αντίπαλος, αλλά έκανε λάθη ο Ολυμπιακός στα δύο γκολ και σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θα μπορούσε αυτά τα λάθη να τα αποφύγει».

Για την αντίδραση που έβγαλε μετά το 3-1 ο Ολυμπιακός: «Δείχνει χαρακτήρα. Το έκανε και με τον Τότεναμ και προσπάθησε και χθες. Είναι μια ομάδα που κυνηγάει το αποτέλεσμα και αυτό δείχνει τη συνολική δουλειά που έχει γίνει. Μην ξεχνάμε ότι είχε και δύο σημαντικές απουσίες με τον Βαλμπουενά και φυσικά τον Φορτούνη. Γενικά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αδικούν τα αποτελέσματα τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Κάτι λείπει για να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο πάνω ο Ολυμπιακός».

Για τον Σεμέδο: «Περιμένω περισσότερα πράγματα από τον Σεμέδο. Πρέπει να γίνει πιο σοβαρός στο παιχνίδι του και να έχει διάρκεια. Δεν αμφισβητώ την ποιότητα του, αλλά όταν είσαι προσωπικότητα πρέπει να το δείχνει συνέχεια ειδικά όταν παίζεις στον Ολυμπιακό».

Για τον Ποντένσε: «Από τα πλάγια είναι πιο επικίνδυνος. Όταν είναι στον άξονα έχει πιο πολύ πίεση, ειδικά όταν είναι μεγαλύτερο το επίπεδο. Στα άκρα είναι η θέση του και εκεί πρέπει να αγωνίζεται. Για τον Ολυμπιακό είναι ότι καλύτερο στα πλάγια και πρέπει να τον αξιοποιεί εκεί».

Για το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Θέλει μεγάλη προσοχή όπως όλα τα ντέρμπι. Είδατε τι πήγε να συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν είσαι προσεκτικός μπορείς να πάθεις ζημιά. Εγώ δεν θα έκανα μεγάλο ροτέισον. Όταν έχεις μια τέτοια ομάδα δεν χωράει η δικαιολογία της κούρασης. Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η νίκη. Όταν πας για το αποτέλεσμα πρέπει να το κάνεις με τα όπλα που έχεις και δεν υπάρχει δικαιολογία της κούρασης. Με την ΑΕΚ είναι ένα παιχνίδι. Οι παίκτες είναι περαστικοί. Το σημαντικό είναι ο σύλλογος. Αυτό πρέπει να σκεφτούν όλοι. Αυτό μετράει στις μεγάλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x