Super League 2

Τσαμπούρης στον ΣΠΟΡ FM: «Καμία έκπτωση στα πρωτόκολλα για την υγεία»

Ο ταμίας του ΠΣΑΠ ήταν σαφής.

Υπέρ της επανέναρξης της ποδοσφαιρικής δράσης, μόνο εφόσον τηρούνται ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία της υγείας των εμπλεκομένων, είναι ο Σάββας Τσαμπούρης. Ο άσος του Απόλλωνα Σμύρνης και ταμίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν μπορεί να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν στο γήπεδο σε Super League 2 και Football League.

Αναλυτικά, ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μάκη Διόγο για:

-τα μέτρα προστασίας της υγείας των ποδοσφαιριστών: «Ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει, γι’ αυτό θα πρέπει να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα υγιεινής που έχουν ληφθεί. Εξ αρχής είχαμε πει πως δεν πρέπει να γίνει καμία έκπτωση σε αυτό το κομμάτι και χαιρόμαστε που μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εν όψει της έναρξης των play offs και των play out».

-το αν οι παίκτες ήταν υπέρ της επανέναρξης: «Ο ΠΣΑΠ κάνοντας μια έρευνα μεταξύ των μελών του έδειξε πως το 60% ήταν υπέρ της επανέναρξης των αγώνων, έστω κι αν κανείς δεν θεωρεί αμελητέας σοβαρότητας αυτόν τον κίνδυνο. Η Super League, οι ομάδες και οι παίκτες έδειξαν σοβαρότητα στην τήρηση των μέτρων κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, γιατί έδειξαν όλες οι πλευρές ευσυνειδησία».

-την κατάσταση στις μικρότερες κατηγορίες: «Η Super League 2 είναι διαφορετική ιστορία από την Super League 1. Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε τρεις μήνες χωρίς προπονήσεις και από τη στιγμή που έχουμε ακόμη 12-14 παιχνίδια μπροστά μας, θεωρώ πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν πολύ για την επανέναρξη. Εφόσον αρχίσει η δράση, δεν θα δεχτούμε καμία έκπτωση στο κομμάτι του πρωτοκόλλου υγείας, είτε μιλάμε για Super League 1 και 2 είτε για Football League».

-την αντίδραση του ΠΣΑΠ στην απόφαση της ΕΠΟ να «παγώσει» όλες τις προσφυγές: «Ήταν μια μονομερής απόφασης μέχρι τέλη Ιουνίου να μην εξετάζει προσφυγές. Μιλάμε για υποθέσεις παιδιών που διεκδικούν οφειλόμενα από το 2019 ή και το 2018. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι συζητάμε για το αυτονόητο. Υπάρχουν παιδιά που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρωτάθλημα».

-την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης: «Ήμασταν στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα. Είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα, καθώς οι οφειλές είναι τακτοποιημένες. Θέλουμε αν και εφόσον ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να διεκδικήσουμε την απευθείας άνοδο στα play offs, διαφορετικά να είμαστε δεύτεροι και να πάμε στα μπαράζ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x