Stoiximan Super League

Τσιφτσής: «Έχουμε πολύ καλή χημεία στα αποδυτήρια»

Στην πολύ καλή χημεία στο εσωτερικό της ομάδας, απέδωσε την εξαιρετική πορεία του Αστέρα Τρίπολης, ο τερματοφύλακας, Αντώνης Τσιφτσής.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Τσιφτσής, με δηλώσεις του μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο (1-1), στάθηκε στην εξαιρετική χημεία που έχουν οι Αρκάδες στα αποδυτήρια, κάτι που αποτυπώνεται και από την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, ανέφερε πως με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσαν να φύγουν και με το διπλό από το Περιστέρι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Τσιφτσή:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Κανένας δεν θέλει να χάσει. Προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να βελτιωνόμαστε, να κοιτάμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα ώστε να βελτιωθούμε στον επόμενο. Σήμερα θεωρώ ότι δεν απειληθήκαμε αρκετά και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή».

Που οφείλετε η πορεία τους και τα λίγα λάθη που κάνουν στα παιχνίδια τους: «Έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία στα αποδυτήρια. Δεν το λέω απλά για να το πω, αλλά όλοι είμαστε σαν οικογένεια και εκεί οφείλεται η εξαιρετική πορεία μας. Δουλεύουμε, αλλά έχουμε και πολύ καλά αποδυτήρια».

Το ότι προέρχεται από την ακαδημία της ομάδας: «Το ότι τόσο εγώ όσο και ο Χριστόπουλος προερχόμαστε από την ακαδημία είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για την ομάδα. Για εμάς γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε ένα τέτοιο επίπεδο. Είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω πως μέρα με τη μέρα να βγάλουμε όλα τα παιδιά αυτό που μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x