Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Τώρα ξεχνάμε τελείως τον τελικό»

Νίκη η οποία βοηθάει στην ψυχολογία τους παίκτες του Αστέρα ήταν η σημερινή, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Μπορεί να αγχώθηκαν αλλά τελικά οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν του Ατρόμητου 2-1. Ο Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο ψυχολογική τόνωση, ενώ έστρεψε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη.

«Βαθμολογικά ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Μετά το τελικό ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε ψυχολογικά τον ρυθμό μας. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό και βοήθησε το απίστευτο γκολ του Ναπολεόνι. Μας βοήθησε πολύ η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας ανέβηκε, έπαιξε γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ήρθε το 2ο γκολ. Πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη, θα ξεχάσουμε οριστικά τον τελικό. Αφήνουμε το ματς γιατί έχουμε ένα σπουδαίο μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες κουβαλούν κούραση, είπε: «Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε την ομάδα γιατί όταν έχεις άσχημη ψυχολογία, προσπαθείς να κρατηθείς από την συνοχή και τον χαρακτήρα. Μόνο οι ίδιοι οι παίκτες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Τώρα πλέον μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το υπόλοιπο ρόστερ. Μέσα στην καταιγίδα του τελικού βγήκε κάτι θετικό, ότι ο κόσμος έβγαλε αγάπη και πάθος για την ομάδα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι γκραν κινιόλ την Τετάρτη και χρειαζόμαστε τον κόσμο».

Για την βαθμολογία, τόνισε: «Τα play off είναι μια διαφορετική ιστορία, ο ΠΑΟΚ είχε κακή ψυχολογία, έχασε χρόνο με τα εσωτερικά του προβλήματα. Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ είχαν χρόνο να προετοιμαστούν. Πάντως για εμάς ο πιο δυνατός αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ παρά το κακό ξεκίνημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x