Stoiximan Super League

Τσόρι: «Τώρα είμαι δυνατός»

Στη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στην επανάληψη απέδωσε τη νίκη επί του Πλατανιά ο Τσόρι Ντομίνγκες, που δήλωσε ικανοποιημένος για την προσωπική του απόδοση.

Ήρθε από τον πάγκο και συνέβαλε τα μέγιστα στη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και η ομάδα του πέτυχε τέσσερα γκολ ανατρέποντας το σε βάρος της 1-0 από το πρώτο μέρος απέναντι στον Πλατανιά. Ο λόγος για τον Τσόρι Ντομίνγκες, που μετά το ματς μίλησε για τη μεταμόρφωση της ομάδας του στην επανάληψη, αλλά και στη δική του εξαιρετική εμφάνιση.

«Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, καθώς δεχτήκαμε πολύ γρήγορα ένα τέρμα και αυτό βοήθησε πολύ τον Πλατανιά, που έκανε το παιχνίδι του. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, δεν εκμεταλλευτήκαμε την κατοχή της μπάλας και χάσαμε τις θέσεις μας. Στην επανάληψη, διορθώσαμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας, ήμασταν πιο σοβαροί στην άμυνα, ενώ αρχίσαμε να αναπτυσσόμαστε και από τα πλάγια, κάτι που άνοιξε τον αντίπαλο και μας έδωσε χώρους», ανέφερε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

«Προσωπικά, είμαι χαρούμενος για την νίκη, αλλά και για την προσωπική μου απόδοση, κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε και τώρα είμαι δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει, γι αυτό είμαι στην ομάδα, η οποία είναι πάνω από το προσωπικό», τόνισε για τον εαυτό του.

Όσο για το ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, είπε: «Στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει όλοι να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους του συλλόγου, έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπενφίκα, στο οποίο παίζονται πολλά. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος, το ξέρουμε αυτό. Έχουμε όμως καλή ψυχολογία, πιστεύουμε στον εαυτό μας και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες των οπαδών μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x