Stoiximan Super League

Τζαβέλλας: «Μείναμε στις γιορτές των Χριστουγέννων»

Απογοητευμένος από την εικόνα του ίδιου και τον συμπαικτών του, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Τζαβέλλας του ΠΑΟΚ.

Συγγνώμη από τον κόσμο και απολογητική διάθεση είχε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και για την αναμέτρηση και την ήττα από την πρώην ομάδα του.

«Μείναμε στις διακοπές των Χριστουγέννων. Κάναμε τρία κακά παιχνίδια αλλά δεν το πληρώσαμε καθώς νικήσαμε. Δεν έχουμε βρει τι φταίει και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση, απ’ όλους».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κι αυτή του δεύτερου: «Όταν μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και χάνεις πρέπει να το διορθώσεις. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν είναι δικό μου θέμα αυτό, αλλά πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Για τον Μάρτενς: «Μακάρι να μας βοηθήσει. Τους χρειαζόμαστε όλους για να διορθώσουμε αυτό που βλέπουμε και βλέπετε».

Για την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο επισήμανε: «Ήταν δύσκολο για μένα. Είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό. Είχα περάσει φανταστικά χρόνια στον Πανιώνιο. Σήμερα είμαι δυσαρεστημένος που χάσαμε».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή: «Η συνέχεια πρέπει να είναι στις προπονήσεις. Να βρούμε τι φταίει και να επιστρέψουμε στη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x