Stoiximan Super League

Τζέγκο: «Ξέρουμε πως πρέπει να πάρουμε το τρίποντο με την ΑΕΛ»

Την συνταγή της... επιτυχίας για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ (26/1, 19:30) γνωρίζουν οι παίκτες του Άρη, σύμφωνα με τον Τζέιμς Τζέγκο.

Για την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, το σημερινό ματς με την ΑΕΛ, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ του Άρη και τον Κώστα Μήτρογλου, μίλησε ο 28χρονος Αυστραλός μέσος των «κιτρινόμαυρων» Τζέιμς Τζέγκο.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια novasports:

Για την επιστροφή στις νίκες: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, μια καλή νίκη. Δεν υπήρχε πανικός ακόμα και όταν δεν ήρθαν οι νίκες. Σίγουρα μας προβλημάτισε το γεγονός πως δεν είχαμε νίκες, αλλά τώρα όλα είναι καλά και συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε πως πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Να είμαστε επιθετικοί, συγκεντρωμένοι για να έρθει και η νίκη ακόμα πιο εύκολα».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στο ρόστερ: «Ξέρουμε από την αρχή της χρονιάς πως θα είναι μία σεζόν με πολλά παιχνίδια, σερί αγώνες και χρειάζεται το μεγάλο ρόστερ. Έχουμε πολλές λύσεις, σε κάθε θέση, αυτό είναι καλό, ο ανταγωνισμός βοηθάει. Υπάρχουν τραυματισμοί, κόπωση, τιμωρίες και είναι σημαντικό πως όποιος έρθει από τον πάγκο δίνει εξίσου σημαντικές και ποιοτικές λύσεις. Μέσα στα αποδυτήρια είμαστε οικογένεια, ο ένας στηρίζει τον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την μεταγραφή Μήτρογλου: «Φυσικά και τον ξέρω. Είναι ένας φανταστικός παίκτης που έπαιξε σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχει βαρύ βιογραφικό. Θα μας δώσει ποιότητα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε στην ομάδα και η μεταγραφή του δείχνει και τις φιλοδοξίες του κλαμπ που θέλουμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x