Europa League

Τζόλης: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το 0-2 – Κάναμε αρκετά λάθη»

Στο γεγονός πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη μετά το 0-2, αναφέρθηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης...

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε σωστά το γρήγορο προβάδισμα που πήρε, αναφέρθηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, ο οποίος μίλησε στην Cosmote TV για την ήττα από την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
- Για το πως λειτούργησε στο γκολ του: «Περίμενα να κάνει σουτ και την απόκρουση. Ξαφνικά βλέπω τη μπάλα και πλάσαρα ασυνείδητα. Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή αρχή για την ομάδα στο α' μέρος».

- Για το πως έπαιξε η ομάδα του μετά το 0-2: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα (το 0-2). Δεχθήκαμε γκολ στο α' μέρος που δεν έπρεπε. Κάναμε αρκετά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Ίσως να ενθουσιαστήκαμε και λίγο με το 0-2. Μετά το 0-2 πήγαμε πιο πίσω και ο αντίπαλος ανέβασε παίκτες και δημιούργησε φάσεις».

- Για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αϊντχόφεν: «Δεν μπήκαμε καθόλου καλά εμείς. Ο αντίπαλος έβαλε 2 γκολ. Μέχρι το 70' δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μετά δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

- Για την υπόθεση-πρόκριση: «Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας αποτέλεσμα. Να κάνουμε το καθήκον μας με τους τρεις βαθμούς και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να χάσει και άλλους βαθμούς η Αϊντχόφεν από τη Γρανάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x