Αγγλία

Τζον Μπαρνς: «Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη πέρυσι»

Η περσινή πορεία της Λίβερπουλ, πρώην ομάδας του Τζον Μπαρνς, ήταν ίσως καλύτερη και από την τρέχουσα, όπως εκτιμά ο ίδιος εκφράζοντας το θαυμασμό του για τα όσα έχει επιτύχει ο σύλλογος.

Η κατάκτηση του Champions League πέρυσι και η φόρμα στην οποία βρισκόταν η Λίβερπουλ ήταν φοβερή για τον Τζον Μπαρνς. Άλλωστε, η πορεία δύο σερί χρόνων ώστε να σπάσουν την κατάρα 30 ετών ήταν για τον παλαίμαχο άσο των πρωταθλητών Αγγλίας το πιο σημαντικό επίτευγμα.

«Τους απήλαυσα πολύ πέρυσι. 97 πόντους και να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας όμως το Champions League. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι ήταν καλύτεροι πέρυσι αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φοβερή. Συνέχισαν με την ίδια επιμονή και φέτος σε ό,τι και αν έκαναν, οπότε το βλέπω ως δύο χρόνια σερί νίκη, εάν μου επιτρέπεται. Δηλαδή, κατέκτησαν το Champions League και έμειναν δεύτεροι με διαφορά ένα βαθμό στο πρωτάθλημα και έπειτα κέρδισαν τον τίτλο της Premier League φέτος, ήταν απλά δύο φανταστικά χρόνια», δήλωσε στο talkSport ο πρώην άσος των «κόκκινων».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x