Αγγλία

Τζόρνταν Χέντερσον: «Τα εύσημα στον Κλοπ»

Πεπεισμένος πως ο τίτλος που άργησε 30 χρόνια είναι αποτέλεσμα του Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον σε βίντεο μικρής διάρκειας που δημοσιεύτηκε από την ομάδα.

«Είναι ο αρχηγός μας» δηλώνει με ιδιαίτερο τρόπο ο Τζόρνταν Χέντερσον σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο twitter και τονίζει πως τα εύσημα για αυτή την επιτυχία ανήκουν εξ ολοκλήρου στον Γιούργκεν Κλοπ.

«Στα μάτια μου είναι ο λόγος που είμαστε εδώ τώρα να πανηγυρίσουμε ένα τίτλο που άργησε 30 χρόνια» ανέφερε ο αρχηγός των «κόκκινων» δηλώνοντας πως αυτό το τρόπαιο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και της εμπιστοσύνης που έδειξε ο Γερμανός προπονητής στο ρόστερ του.

Η επιτυχία που βιώνει η ομάδα ήδη από πέρυσι που πανηγύρισε τον τίτλο του Champions League, έχει οδηγήσει τους παίκτες και συνολικά το σύλλογο σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το πρωτάθλημα ήταν κάτι που οι οπαδοί περίμεναν περίπου τρεις δεκαετίες και φέτος υπό τον Γερμανό τεχνικό έγινε πράξη. «Δεν είναι τυχαίο το τι σκέφτεται η ομάδα για το Γιούργκεν Κλοπ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Χέντερσον για τον πρωτεργάτη αυτής της πορείας.

Υπενθυμίζεται πως η φιέστα της Λίβερπουλ έχει προγραμματιστεί για αύριο μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Τσέλσι.



Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x