Δεν ξέρει ποιον να… πρωτοϋποστηρίξει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη για το Champions League.

«Στον Ολυμπιακό πέρασα τα σημαντικότερα χρόνια της καριέρας μου. Έπαιξε εκεί για 13 χρόνια, αλλά εξακολουθώ να αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εγώ θα είμαι χαρούμενος γιατί αναμετρώνται οι δύο αγαπημένες μου ομάδες. Ήμουν τυχερός που έπαιξα στην ομάδα που υποστήριζα από παιδί, αλλά και ο Ολυμπιακός μού πρόσφερε πολλά», δήλωσε στον σερβικό Τύπο ο «Τζόλε».

«Η ατμόσφαιρα θα είναι σίγουρα καταπληκτική. Και οι δύο ομάδες έχουν φοβερούς φιλάθλους και το κλίμα θα είναι εορταστικό όλη τη μέρα στους δρόμους και στο γήπεδο. Ελπίζω να δούμε και ωραίο παιχνίδι. Δεν νομίζω να επηρεαστούν οι ομάδες από αυτή την ατμόσφαιρα, γιατί θέλουν και οι δύο τη νίκη. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει για δύο αποτελέσματα, άρα ίσως έχει ένα πλεονέκτημα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις στο ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

«Δεν βρίσκεται τυχαία για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας. Έχει καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως απουσίαζε καιρό από το κορυφαίο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη συνέπεια εκεί και διαθέτει πιο δυνατή ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα κερδίσει. Και στο πρώτο ματς είδαμε δύο διαφορετικές εικόνες ανά ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο και ο Ερυθρός στο δεύτερο είχε την υπεροχή και κέρδισε δίκαια», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube