Stoiximan Super League

Υπάρχει ζωή στη Βέροια!

Απαντήσεις σε όσους τη θεωρούν «τελειωμένη» έδωσε η Βέροια. Η «βασίλισσα του βορρά» επέστρεψε στις νίκες μετά από 10 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού και πήρε βαθιά ανάσα!

Μόνο εύκολα δεν θα πουλήσει το… τομάρι της η Βέροια. Η ομάδα του Θωμά Γράφα, την οποία πολλοί θεωρούν «τελειωμένη», επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, πανηγυρίζοντας τρίποντο μετά από δέκα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα!

Πρώτη νίκη για τον τεχνικό της Βέροιας, με την ομάδα του να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αρνητικό ντεμπούτο για τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο των Βοιωτών. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από το σημερινό τους αντίπαλο, ενώ έχουν και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή που έχει αναβληθεί!

Το ματς



Οι κακές καιρικές συνθήκες που πλήττουν την Ημαθία τις τελευταίες ημέρες, είχαν ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος και να δυσκολέψει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, το ματς είχε καλό ρυθμό καθώς Βέροια και Λεβαδειακός έπαιζαν ανοιχτά. Η πρώτη τελική στο παιχνίδι ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Μουλόπουλο να βρίσκει τον Μάντζιο, αλλά η κεφαλιά του Έλληνα φορ πέρασε άουτ.

inner

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με δύο σουτ σε ισάριθμα λεπτά (20’, 21’) από τους Λινάρδο και Άρτσε, ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Ναμάσκο. Οι Βοιωτοί πατούσαν καλύτερα και λίγο έλειψαν σε ένα δίλεπτο να σκοράρουν, ωστόσο έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Καντιμοίρη. Αρχικά, ο πορτιέρε της Βέροιας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μάντζιο (25’) και στην αμέσως επόμενη φάση, είπε «όχι» στον Γιακουμάκη με εξαιρετική επέμβαση. Οι δύο μεγάλες αυτές ευκαιρίες, ξύπνησαν τους παίκτες της Βέροιας που πήραν τα ηνία του αγώνα.

Στο 32’ και μετά από κακό διώξιμο του Τριποτσέρη, η μπάλα στρώθηκε στον Λινάρδο αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε… σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Ναμάσκο και τρία λεπτά μετά, σε μια πανομοιότυπη φάση, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από σέντρα του Άρτσε, ο Τριποτσέρης έκανε ξανά κακό διώξιμο, με τον Μίλιεβιτς να επωφελείται και με εξαιρετικό πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Ένα λεπτό μετά, η Βέροια σκόραρε ξανά αλλά το τέρμα σωστά δεν μέτρησε καθώς ο Καπετάνος που έκανε συμμετοχή στη φάση πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Άρτσε, ήταν εκτεθειμένος.

inner

Η Βέροια μπήκε με τα… μπούνια στην επανάληψη και δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα του διαιτητή, σκόραρε για δεύτερη φορά, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε τον Σαρπόνγκ μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε τη σέντρα-σουτ με τον Ναμάσκο να μην διώχνει καλά και να στρώνει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Καπετάνο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0. Δύο λεπτά μετά, ο Έλληνας φορ λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά, αλλά το πλασέ του έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.

inner

Ο Χριστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι όσους επιθετικούς είχε στον πάγκο, παίζοντας… όλα για όλα! Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι υπολόγισαν χωρίς τον Καντιμοίρη. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας αρνήθηκε το γκολ στον Γιακουμάκη στο 66’, με τον νεαρό άσο να μην μπορεί να τον νικήσει στο τετ-α-τετ, ενώ δέκα λεπτά μετά είπε «όχι» στο σουτ του Λάτσι από πλάγια θέση! Το ίδιο έκανε και στο 81’, όταν ο Βασιλείου προσπάθησε να σκοράρει με προβολή.

inner

Τα εναπομείναντα λεπτά στο ματς δεν προσέφεραν κάτι το ιδιαίτερο. Η Βέροια κράταγε σχετικά εύκολα το προβάδισμά της, ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να απειλήσει και το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Λινάρδος (90’+2’ Μαυριάς), Άρτσε (89’ Μελίσσης), Μίλιεβιτς (80’ Τομάς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Στον πάγκο: Λόπεθ, Ζυγκερίδης, Δόρης, Ράδης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (55’ Βασιλείου), Μεντί, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69’ Μαχαίρας), Καψάσκης (75’ Λάτσι), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μάγκας, Καραχάλιος, Παππάς.

Διαιτητής: Γιώργος Γιαννουλάκης (Χανίων)

Γήπεδο: Βέροιας



Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x